Bemutatta képviselőjelöltjeit a DK - 2018.01.20
Bemutatta budapesti, valamint Pest, Komárom-Esztergom, Fejér, Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok és Heves megyei egyéni képviselőjelöltjeit a Demokratikus Koalíció.

Őket, ahogy a párt mind a 46 egyéni jelöltjét az MSZP és a Párbeszéd is támogatta – mondta a DK ügyvezető alelnöke a mai rendezvényen. Molnár Csaba kiemelte: jelöltjeik között sokan vannak olyanok, akik az oktatás és az egészségügy világából érkeztek, több szakszervezeti vezető és több mint tíz nőt is indítanak az egyéni körzetekben. Gyurcsány Ferenc szerint, aki jelöltjeiket támogatja, egy másfajta Magyarországot választ, a mostani, lassan élhetetlen ország helyett.


A Demokratikus Koalíció most bemutatott egyéni jelöltjei között van többek között Varjú László és Vadai Ágnes a párt alelnökei, Niedermüller Péter EP képviselő, Gy. Német Erzsébet fővárosi képviselő, Ara-Kovács Attila külpolitikai szakértő, Nemes Gábor szakszervezeti vezető, Földi Judit székesfehérvári önkormányzati képviselő, Szüdi János oktatási szakértő és Tóth Zoltán választási szakértő is.

(Klubrádió)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szegő János
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »