Jogi lépéseket fontolgat az LMP Szél Bernadett kitiltása miatt - 2018.01.20
Jogi lépéseket fontolgat az LMP azután, hogy a Fidesz és az állami média is annak a munkatársuknak az ügyét firtatja, akit Szél Bernadett szeretett volna szakértőként delegálni a nemzetbiztonsági bizottságba – írja a Magyar Nemzet.
Pénteken a hirado.hu írt arról, hogy „nyomós nemzetbiztonsági oka” van, hogy Szél Bernadett LMP-s társelnököt Németh Szilárd fideszes politikus eltanácsolta a nemzetbiztonsági bizottság üléseitől. Az ok pedig a következő: az ellenzéki politikus egy olyan külsős szakértő-munkatársat jelölt a bizottságba, akinek az átvilágítása során problémák merültek fel: Kabulban született, illetve „az egyik leginkább bevándorláspárti Soros-szervezet”, a MigSzol alkalmazottja volt”. A Magyar Nemzet kiemeli, a nemzetbiztonsági átvilágítás eredménye minősített adat, vagyis nem nyilvános. A Soros-tervvel foglalkozó nemzetbiztonsági bizottság ülése csütörtökön lesz. Szél Bernadett pedig jelezte, kitiltása ellenére részt kíván venni az ülésen.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bódy Gergő
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »