Jön a Stop Soros törvénycsomag, csak épp Soros Györgyöt nem állítja meg - 2018.01.17
Újabb, az illegális bevándorlás elleni törvénytervezetet készített a kormány: a társadalmi vitára kerülő előterjesztés adatszolgáltatásra kötelezné az illegális migráció támogatóit, 25 százalékos illetékkel terhelné a külföldről származó támogatásaikat, továbbá lehetővé tenné, hogy az idegenrendészeti távoltartás intézményével sújtsák a bevándorlást szervező állampolgárokat - közölte Pintér Sándor belügyminiszter sajtótájékoztatón.

Kovács Zoltán kormányszóvivő a "Stop Soros" névvel illette a törvénycsomag-tervezetet. Pintér Sándor indoklásul azt mondta: meg kell alkotni azokat a jogszabályokat, amelyek alapján eleget lehet tenni a nemzeti konzultáció eredményének.

Pintér Sándor közölte azt is, Soros György nem végez illegális migrációt támogató tevékenységet, ezért vele szemben még nem alkalmazzák az idegenrendészeti távoltartást. Kovács Zoltán ehhez hozzátette, az elképzelés szerint a rendszer önbevallásos lesz, Soros György pedig eddig nem vallotta be, hogy támogatta az illegális migrációt.

A kormány azt ígérte, hogy online is olvasható lesz a javaslatcsomag, lehet majd véleményezni

A pártok azonnal reagáltak a bejelentett, Stop Soros törvénycsomag tervezetre. Az MSZP mindössze csak az ismert 1300 –as számot közölte.

Hitetlenkedve fogadta a Demokratikus Koalíció politikusa a bejelentést. Vadai Ágnes a Klubrádiónak úgy reagált, nem tudja mire vélni a javaslatcsomag azon elemét, hogy adott esetben magyar állampolgárokat tiltanának el a magyar határ 8 kilométeres körzetéből.

A Liberálisok közleményükben úgy reagáltak, kampányt indít annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet az Orbán-kormány menekültekkel, civilekkel és Soros Györggyel kapcsolatos hazugságaira. A Liberálisok elfogadhatatlannak tartják, hogy az Orbán-kormány az elmúlt években több tízmilliárd forintot költött el a menekültekkel szembeni gyűlöletkampányra, titokban mégis 1300 migránst fogadott be.(MTI,Klubrádió)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Borgula András
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »