Cáfolt az ÁSZ szóvívője - 2018.01.12
Hallgassa meg
Hallgassa meg
Az Állami Számvevőszék szóvivője cáfolta az ÁSZ korábbi alelnökének kijelentését, aki szerint a pártok szabálytalanságait megállapító jelentések hivatalosan nem jelentések, mert azokat nem a számvevőszék elnöke írta alá.
Nyikos László erről a Hír TV - ben beszélt, de Horváth Bálint ÁSZ szóvivő a Megbeszéljükben azt mondta, a jelentések megfelelnek a törvényeknek.

Az Állami Számvevőszék szóvivője nem válaszolt arra a kérdésünkre, hogy amennyiben a Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter javaslatára a Magyar Államkincstár féléves felkészülési időt biztosít a pártoknak a büntetés befizetésére, a pártok törvényesen elkölthetik-e azt a pénzt, amiről tudják, hogy később büntetésként be kell fizetniük. Horváth Bálint azt mondta, hogy ezt nem a ÁSZ feladata megválaszolni.(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Nemes Nagy Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »