Bokros Lajos azt mondja, Gyurcsány Ferenc átverte őket - 2018.01.12
Hallgassa meg
Hallgassa meg
Bokros Lajos szerint a Modern Magyarország Mozgalmat kirekesztette a "magát még nagynak képzelő" két baloldali párt, az MSZP és a DK az ellenzéki összefogásból.
A MoMa vezetője közleményében azt írta, négy hónapi hitegetés, sőt hazudozás után a DK elnöke végre bevallotta: nem akarnak megállapodni a Modern Magyarország Mozgalommal, pedig szeptemberben még Gyurcsány Ferenc sürgette a DK-MoMa-szövetség létrehozását. "Szándéka hamis volt, átvert bennünket" - minősítette Gyurcsány Ferenc magatartását Bokros Lajos. Közleményében úgy értékelte, az MSZP és a DK le akarja kaszálni a kisebb pártokat, és a megélhetési politikusok csak pénzhez akarnak jutni, és nem akarnak rendszerváltást, sem ellenzéki szövetséget.

A DK szóvivője inkorrektnek nevezte Bokros Lajos kijelentéseit, Gréczy Zsolt a Klubrádiónak azt mondta, pártja meg akart állapodni a MOMA elnökével, de ő ezt elutasította. "Furcsa, hogy Bokros Lajos ma – meglehetősen erős jelzőket használva – arról írt, hogy a DK nem akart megállapodást. A valóság ezzel szemben az, hogy Bokros utasította vissza Gyurcsány ajánlatát."

Gréczy Zsolt  úgy látja, hogy álláspontjukat Pusztai Erzsébet hitelesíti egyértelműen, aki néhány napja lemondott a MOMA elnökségi tagságáról, tegnap pedig azt írta a Facebookon, hogy csak olyan pártra szabad szavazni, amelyik eléri az öt százalékot.

Bokros Lajos cáfolta a DK szóvivőjének korábbi kijelentését, a pártelnök szerint a Demokratikus Koalíció egyetlen egyéni körzetet sem ajánlott fel a Modern Magyarország Mozgalomnak, hiába állította ezt Gréczy Zsolt korábban. A MOMA elnöke azt elismerte, hogy Gyurcsány Ferenc személyesen neki felajánlott egy helyet a DK listáján, de ezt nem fogadta el, mert ha pártja az idei választáson sem indul el, akkor automatikusan megszűnik. Bokros Lajos úgy fogalmazott, hogy a MOMA megelégedett volna azzal, hogyha jó néhány egyéni körzetben egyedül indíthat jelöltet, cserébe ők is támogatták volna a baloldali pártok indulóit.


(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Nemes Nagy Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »