Kövér László szerint nem lenne jó, ha az MSZP kiesne Parlamentből - 2017.12.14
Hallgassa meg
Az Országgyűlés elnöke szerdán a Szegedma Klub estjén adott elő, ott beszélt erről – írja a Délmagyar. A fideszes politikus szerint a magyar politikai porond többi ellenzéki szereplője rosszabb, mint a szocialisták, mégpedig részben azért, mert maguk eredetét 2010-re vagy későbbre datálják, vagyis nincs hagyományuk, és ezt még büszkén is hirdetik.
Kövér László arról is beszélt, hogy szerinte az MSZP-t egyébként az alaptörvény szerint akár be is lehetne tiltani, és botrányosnak nevezte az MSZMP-vel való jogfolytonosságukat, de még így sem tartaná jónak, ha kiszorulnának a parlamentből.

Meglepőnek tartja Kövér László dicséretét a szocialista párt elnökhelyettese, aki nem várt ilyen megnyilvánulást. Gőgös Zoltán utóbbira már csak azért sem számított, mert neki 15 év óta nem köszön a volt házelnök, hiába voltak annak idején évfolyamtársak a gimnáziumban. Egyúttal jelezte, hogy az MSZP több szempontból sem jogutódja a Magyar Szocialista Munkáspártnak.

(Délmagyar/Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Ámon Betti
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »