Szijjártó az éves meghallgatásán is az átvilágításon megbukó jordán konzult védte - LMP - 2017.12.13
Hallgassa meg
Az Orbán-kormány immár a nemzetközi szervezett bűnözés cselekvő szereplője – így látja az LMP-s Demeter Márta. Az ellenzéki képviselő állítja, Szijjártó Péter szerdai miniszteri meghallgatásán ismét kiállt Zaid Naffa mellett, aki nem csupán megbukott a nemzetbiztonsági átvilágításon, de az LMP-s politikus szerint maga igazolta Gaith Pharaon terrorizmusért is körözött egykori bűnözőnek, hogy eltartja, csak hogy annak ne kelljen a jövedelmét, vagyonát feltárnia a magyar hatóságok előtt.
Az első Orbán-kormány ötlete volt, hogy Zaid Naffa legyen a jordán tiszteletbeli konzul, annak ellenére, hogy a diplomata már korábban is megbukott a nemzetbiztonsági átvilágításon – írta meg korábban a Magyar Nemzet.
Demeter Márta – aki nemrég ismét betekinthetett az üggyel kapcsolatos iratokba – a lapnak azt mondta, a dokumentumokból kiderült, hogy Naffa segítette a nemzetközi körözés alatt álló szaúdi üzletember, az idén januárban elhunyt Ghaith Pharaon Magyarországra utazását, és hogy találkozhasson Orbán Viktor kormányfővel.

Zaid Naffa személye valamiért már akkor is fontos volt a kabinetnek – így vélekedett a Klubrádióban Demeter Márta. Az LMP-s képviselő hozzátette: szerinte bicskanyitogató, hogy a külügyminiszter és a miniszterelnök természetesnek veszik, hogy Magyarországon terrorizmusért körözött bűnözők és nemzetbiztonsági kockázatot jelentő emberek láthatnak el feladatot a kormánytagok közvetlen közelében.

(mno.hu/Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bódy Gergő
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »