December 7. - 2017.12.07
December 7.

A mai Esti gyors témái:

Az Európai Parlament illetékes bizottsága, a LIBE először tartott meghallgatást az uniós alapszerződés 7-es cikkelye alapján. Az ott elhangzottakról kérdezzük Pardavi Mártát, a Helsinki Bizottság társelnökét.

Foglalkozunk a Trump elnök bejelentése után kialakult izraeli és közel-keleti helyzettel, illetve, hogy a glifozáttal kapcsolatos uniós döntésnek komoly hatásai lettek a német, illetve francia belpolitikára is.

A hírek után utánajárunk annak, valóban sikerül-e a számvevőszéknek ellehetetleníteni a Jobbik jövő évi választási kampányát, és indulási esélyeit.

Szó lesz még arról is, hogy Tállai NAV-elnök focicsapata a TAO trükközés nagymestere,és hogy hogyan alakul a rádiós piac azután, hogy a Kúria a héten öt esetben is elmeszelte a Médiatanács döntését.

Végül egy alföldi kisváros polgármestere mesél arról, hogyan nem kapnak a NER-en kívüli települések a karácsony előtti „puha pénzekből”.

A műsorvezető hattól Szénási Sándor
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szénási Sándor
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »