A magyar jogállamiságról tárgyal ma az Európai Parlament - 2017.12.07
Meghallgatást tartanak Magyarországról csütörtök délelőtt az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottságában (LIBE), a magyar kormányt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter képviselni az ülésen.
A reggel 9 órakor kezdődő meghallgatásra több hazai civil szervezet vezetőjét is meghívták, köztük Pardavi Mártát, a Magyar Helsinki Bizottság társelnökét; Polyák Gábort, a Mérték Médiaelemző Műhely vezetőjét, illetve Szánthó Miklóst, az Alapjogokért Központ igazgatóját is.

A nyitóbeszédet Claude Moraes szociáldemokrata bizottsági elnök és Judith Sargentini zöldpárti jelentéstevő fogja tartani.

"Mindent megteszek, hogy átlátható és alapos vizsgálódás előzze meg a következtetések levonását. A kiegyensúlyozott kép kialakítása érdekében örömmel találkozom a magyar hatóságokkal, civilekkel, tudósokkal és másokkal is" - hangsúlyozta korábban a holland jelentéstevő.

(MTI)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Jávor Dénes Marcell
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »