Ismét készenlétis rendőrök akadályozták meg, hogy tibeti zászlóval tiltakozzon Hendrey Tibor - 2017.11.29
A készenléti rendőrök már a Bajza utcánál várták Hendrey Tibort, aki ismételten tibeti zászlóval akart tiltakozni a kínai miniszterelnök budapesti látogatása ellen. Ahogy vasárnap, ma sem engedték meg a Tibetet Segítő Társaság alapító elnökének, hogy felemelje a zászlót. Nemcsak Hendrey Tibort, hanem a Klubrádió riportét is igazoltatták.
A férfi amint kiszállta kocsijából, 6-8 készenlétis rendőr körbefogta és igazoltatta, majd arra kérték, hogy ne vegye elő a tibeti zászlót. Valószínűleg a tiltakozó férfit figyelték, mert a közelben tartózkodó riporter kollégánk hallotta, amint az egyik rendőr azt mondta: „ meg van az emberünk”. Hendrey Tibor igazoltatása addig tartott, amíg a kínai delegációja konvoja elhaladt, így nem tudott tiltakozni a tibeti zászlóval, mindenesetre párszor odakiabálta: „Free Tibet”.
A Klubrádió riportere, Galavits Patrik nem lehetett annyira veszélyes, mert tőle „csak” négy készenlétis rendőr kérte el a személyi igazolványát. Azt kollégánkkal nem közölték, hogy miért éppen őt ellenőrizték. Amikor elhaladt a kínai delegáció konvoja, a rendőrök is elmentek az Andrássy útról.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bolgár György
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »