Orbánt gazdagíthatja Mészáros Lőrinc atombiznisze - 2017.11.21
Hallgassa meg
Orbán Viktor vagyonát gyarapíthatja Mészáros Lőrinc atombiznisze is az Együtt–Párbeszéd-szövetség szerint. A felcsúti polgármester érdekeltsége egy másik céggel közösen nyert több mint 830 milliós megbízást, amivel tovább építhetik Püspökszilágyban a radioaktívhulladék-tárolót. Mészáros Lőrinc sorra megnyeri a milliárdos állami beruházásokat , majd a haszon egy részéből gazdájának, Orbán Viktornak földeket, szállodaláncokat, médiabirodalmakat és palotákat vásárol- írja közleményében az ellenzéki pártszövetség.
Az ilyen referenciák kövezik ki a Mészáros Lőrinc útját oda, hogy a végén ő lesz az egyetlen magyar vállalkozó, aki az elhibázott Paks2 beruházás betonját ki tudja önteni, és ez nyilvánvalóan a Fideszesek érdeke is – fogalmazott a Klubrádiónak Szigetvári Viktor, az Együtt Országos Politikai Tanácsának elnöke.

(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Eisen-Kiss Erika
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »