Az ítéletidő is a kormánynak kedvez Japánban - 2017.10.22
Japánban megkezdődött az előrehozott parlamenti választás, amely a felmérések szerint Abe Sindzó jelenlegi kormányfő pártjának és szövetségeseinek fölényes győzelmét fogja hozni - írja az MTI.
A Kyodo japán hírügynökség megbízásából októberben készített felmérés szerint a konzervatív nacionalista kormányfő pártja, a Liberális Demokrata Párt a 465 fős alsóházban nagyjából 280 képviselői helyet szerezhet, de szövetségesével, a Komeito párttal együtt akár szűk kétharmados többségre is szert tehet a parlamentben. A részvételi arányt befolyásolhatja az ítéletidő: Tokióban és az ország nagy részén szakadatlanul zuhog az eső, és 4-es erősségű tájfun közeledik a fő szigethez, Honsúhoz. Elemzők szerint az alacsony részvételi arány a konzervatív nacionalista kormányfőnek kedvez, akinek a szavazói elszántabbak, mint a megosztott és meggyengült ellenzéki pártoké.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Nagy Nikolett
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »