Nem akar lincshangulatot a Magyar Színházi Társaság - 2017.10.20
Hallgassa meg
Nem akar lincshangulatot a Magyar Színházi Társaság elnöke. Keszég László a Megbeszéljük című műsorunkban a kommunikáció fontosságát hangsúlyozta, mert semmi más nem hoz gyógyulást, csak ez.

Palkovics László szerint felül kell vizsgálni a Színművészeti Egyetem etikai kódexét, ha a Sárosdi Lilla által jelzett, illetve az intézményben állítólag történt további zaklatásos esetek a hallgatók és az oktatók függelmi helyzetéből adódhattak. Az oktatási államtitkár a hvg.hu-nak azt mondta, az intézményből nem kaptak eddig olyan jelzéseket, hogy egy oktató kihasználta volna a helyzetét, de ha beigazolódik, hogy volt ilyen, ráadásul több is, akkor azzal mindenképp foglalkozni kell.

A Színházi Társaság elnöke rossznak tartja Palkovics László oktatási államtitkár javaslatát, miszerint a Színház és Filmművészeti Egyetem etikai kódexét felül kellene vizsgálni. Ezt a megszólalást Keszég László tematizálásnak tartja.

(Klubrádió)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bencsik Gyula
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »