Október 19. - 2017.10.19
Október 19.

Újabb vitára került sor tegnap, melyen Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője és Bárándy Gergely, az MSZP országgyűlési képviselője vett részt. Utóbbi azt állítja: nem, vagy nem úgy hangoztak el azok az állítások, melyek a tudósításokban megjelentek.

Megjelent a Závecz Research legfrissebb felmérése a pártok támogatottságáról. A Fidesz támogatottsága a 60 év felettiek körében közel a duplájára nőtt, az MSZP támogatottsága pedig a biztos választók körében minimálisan csökkent.

Kiadta a magyar és a szerb határnál tartózkodó menekültek helyzetét vizsgáló jelentését az Európa Tanács főtitkárának menekültügyi különmegbízottja. A vizsgálat szerint áldatlan állapotok uralkodnak, ami a nőket és a gyermekeket sújtja a leginkább.

Foglalkozunk mindezek mellett az Országos Roma Önkormányzatot érintő nyomozás legfrissebb fejleményeivel, valamint azzal is, hogy a XI. kerületi önkormányzat is blokkolja a Feneketlen tó mellé tervezett társasház megépítését.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Kelen Károly - Rab László
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »