Rendkívüli közgyűlést hívtak össze a Római-partról - 2017.10.13
Hallgassa meg
Hallgassa meg
Rendkívüli közgyűlést tart a főváros október 18-án szerdán 8 órakor - derül ki a Főváros Kommunikációs Igazgatóságának kiküldött közleményéből. A budapest.hu oldalon közzétett közgyűlési meghívóban egyetlen egy pont szerepel: "Javaslat a Csillaghegyi-öblözetben kialakítandó árvízvédelmi létesítménnyel kapcsolatos közgyűlési döntésre".

Továbbra is a népszavazást tartja a legjobb megoldásnak a Párbeszéd fővárosi képviselője. Karácsony Gergely a Klubrádiónak azt mondta, a rendkívüli közgyűléstől függetlenül hétfőn megkezdődik az aláírásgyűjtés.


A partmenti nyomvonal visszavonása várható az LMP fővárosi képviselője szerint. Csárdi Antal a Klubrádiónak nyilatkozva megjegyezte, maga is csak tippelni tud, mi várható, mert semmilyen előterjesztést nem kapott. Számítása szerint a telekhatáron húzódó nyomvonalat fogadhatja el a közgyűlés.


(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Berecz Anna
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »