Gulyás még bízik benne, hogy ott lesz a Momentum és az LMP is az október 23-ai rendezvényen - 2017.10.13
Hallgassa meg
Kimarad a közös ellenzéki október 23-i ünneplésből, nem áll egy színpadra más ellenzéki pártokkal a Lehet Más a Politika (LMP). Az igazságtalanságok és az ezekért felelős túlhatalom felszámolását követeli majd közös tüntetésen a Demokratikus Koalíció (DK), az Együtt, a Liberálisok, a Modern Magyarország Mozgalom, az MSZP, a Párbeszéd és a civil szféra prominensei a forradalom évfordulóján, méghozzá a Közös Ország Mozgalom (KOM) hívására. A Momentum azért nem megy el, mert azt mondták, csak akkor mennek, ha mindenki ott lesz, de mivel az LMP kihátrált, a Momentum sem megy el. Gulyás Márton, a KOM szervezője a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában azt mondta, még bízik abban, hogy a két párt mégis ott lesz a rendezvényen, mert a politika apátiával szembeni küzdelemhez erre szükség lenne. A polgári engedetlenség részleteiről még nem beszélt, ezt október 23-ára tartogatja, de annyit elmondott, nem forró őszt, hanem konstruktív őszt szeretne.
A civil szerveződés facebookos meghívójában azzal invitálta a Kossuth térre a választási rendszer megalkotásában részt vevő pártokat és azokat a civileket, akik eddig is az igazságtalanságok megszüntetésén munkálkodtak, hogy közösen határozzák meg azokat a követeléseket, amelyeket a magyar társadalom egy új, igazságos hatalommal szemben támaszt".

Gulyás Márton koordinálásával a demokratikus ellenzék pártjainak sikerült megegyezniük, és mindannyian egyetértettek abban, hogy egy olyan új választási rendszerre van szükség, amely igazságos és arányos, a törvényjavaslat már készül, és ha a Fidesz a törvényjavaslat benyújtását követően nem támogatja azt, akkor polgári engedetlenséget hirdetnek.


(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Pálinkás Szűts Róbert
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »