Gulyás Márton tüntetést szervez október 23-ára - 2017.10.12
Hallgassa meg
A választási rendszer megváltoztatása mellett az október 23-ai tüntetés célja, hogy megmutassák a választóknak, vannak olyan ellenzéki pártok, amelyekre lehet szavazni – erről Gulyás Márton beszélt a Klubrádiónak.  
A Közös Ország Mozgalom alapítója azt is mondta, hogy a tüntetés után nyomásgyakorlási céllal akcióznak majd. Ezzel azt akarják kiharcolni, hogy a parlament elfogadja a választási rendszert módosító javaslatukat, de ha az országgyűlésben csak az időt húzzák, akkor a polgári engedetlenség erőszakmentes eszközeihez nyúlnak.  
Gulyás Márton október 23-a kapcsán azt hangsúlyozta, hogy azt szeretnék, ha a résztvevő pártok minél több kérdésben együtt tudjanak működni, mert az emberek többsége változást akar, ennek eszköze pedig csak az ellenzék lehet. Hozzátette azonban, hogy a Jobbikot nem hívták meg a rendezvényre. 
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Dési János
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »