Ezúttal nem sikerült a lopás, amit Orbán annyira védett - 2017.10.12
Hallgassa meg
Csalást kísérelt meg egy laborgépek beszerzésére kiírt közbeszerzés kapcsán az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) – állítja az LMP-s Hadházy Ákos. A párt társelnöke azt mondta, a Közbeszerzési Hatóság a verseny hiánya miatt már fel is függesztette a közbeszerzést, amiben 16 kórháznak, hat különböző laborgépet szereztek volna be, de csak olyan cég tehetett volna ajánlatot, ami az összes gép beszerzését vállalja, Hadházy Ákos szerint ennek egy kormány közeli vállalkozás lett volna a nyertese. Ez volt az a közbeszerzés, amit Orbán Viktor megvédett a parlamentben azzal, hogy Hadházy Ákos a General Electric lobbistája és ő a korrupt. Ez a cég volt az, mely panaszt tett a Közbeszerzési Hatóságnál, hogy az ÁEEK által előírt feltételek csak egyetlen gyártó termékeit engednék beszerezni.
Az ügy még nyáron borult ki, mikor a hatóság példátlanul nagy összegre, 50 millió forintra büntette, és megsemmisítette a kórházfenntartó hivatal a sürgősségi és intenzív ellátásban alkalmazott lélegeztetőgépek és monitorrendszerek beszerzésére hirdetett pályázatát.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Suba Krisztina
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »