El fogja számoltatni Vajnát az Együtt a kormányváltás után - 2017.10.12
Hallgassa meg
Az adófizetők rosszul, Orbán Viktor és strómanja nagyon jól járnak a Fidesz-kormány Andy Vajnának juttatott újabb ajándékával - így kommentálta az Együtt azt, hogy Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter engedélyével Andy Vajna filmügyi kormánybiztos összevonta két kaszinóüzemeltető cégét. A Magyar Nemzet adószakértő számításaira hivatkozva azt írja, hogy ezzel Andy Vajna a hatalmas adóoptimalizációs tranzakció nyomán milliárdokkal kevesebb adót fizethet. A lap számításai szerint Varga Mihály engedélye miatt a költségvetés jelentős, akár kétmilliárd forintot is elérő bevételtől eshet így el. Szigetvári Viktor, a párt választmányi elnöke azt mondta, az Együtt kormányváltás után el fogja számoltatni ezeket a politikusokat, strómanokat.
Azzal, hogy a Fidesz-kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy Andy Vajna zsebében minél több pénz maradjon, valójában Orbán Viktor vagyona gyarapszik, hiszen a filmügyi kormánybiztos is a miniszterelnök egyik jól teljesítő strómanja - közölte az ellenzéki párt. 

Orbán Viktor és strómanjai adófizetőket megkárosító politikusok és üzletemberek, akik tisztességtelen módon szerezhették vagyonukat. Magyarországon csak akkor lehet becsülete a tulajdonnak, a versenynek és a teljesítménynek, ha az ilyen korrupt gazdagodásokat visszafordítjuk - tette hozzá Szigetvári Viktor.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Kárpáti János
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »