Nem áll be Szél Bernadett mögé az MSZP - 2017.10.12
Szél nem rendelkezik még csak azokkal az előnyökkel sem, amelyek Botka Lászlóban megvoltak - ezzel indokolta az MSZP elnöke a Heti Válasznak adott interjújában, miért nem fogadja el miniszterelnök-jelöltnek az LMP társelnökét.
Molnár Gyula azt mondta, Botka László vidéki volt, sikeres városvezető és ráadásul magas". Molnár szerint Szél Bernadettet most azért építik, hogy a tárgyalási pozíciói javuljanak, de az "LMP nem nő kormányváltó erővé". Az LMP-ről még azt is mondta: "könyörgöm, hányszor lehet még eljátszani hogy most aztán más lesz a politika - aztán 17 ezer szavazattal csusszanni át az öt százalékon."

Barátilag mindenesetre szurkolok Szél Bernadettnek, hogy ne kússzon följebb a népszerűsége: nem tudom, hogy viselné azt a karaktergyilkosságot, amit most éppen Vona Gábor kap - fogalmazott az MSZP elnöke.
(Heti Válasz)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Fon Gabi
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »