Félelemben tart és gyűlöletre hangol a Fidesz - Tordai - 2017.09.14
Hallgassa meg
A Párbeszéd szerint a Fidesz "egy nem létező tervvel, a Soros-tervel" próbálja majd félelemben tartani és gyűlöletre hangolni az embereket a jövő évi választási kampányban.
Tordai Bence, az ellenzéki párt szóvivője úgy fogalmazott, a kormánypártok jövő évi választási programja csak annyi lesz, hogy "Soros", amivel azt állítják, az országban nincsenek problémák, nem jelent gondot a "terjedő szegénység és kilátástalanság", a "szétrohadó egészségügy" és a tizenkilencedik századba visszarántott oktatás".

Ehhez kapcsolódóan a nemzeti konzultáció közpénzmilliárdok elherdálását jelenti, kizárólag a Fidesz igényeinek megfelelően - hangsúlyozta a Párbeszéd szóvivője, hozzátéve, pártja szerint a magyarok nem félelemben és gyűlöletben, hanem békében és biztonságban szeretnének élni.

Tordai Bence kérdésre válaszolva elmondta, a menekültek nem veszélyt jelentenek, hanem lehetőséget az európai társadalmaknak, amit egy érett, felnőtt és az integrációra sokkal komolyabb figyelmet fordító politikával lehet hasznosítani.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
M. Dénes Tamás
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »