Körbehordozzák a Seuso-kincseket - 2017.09.13
Hallgassa meg
Vándorkiállításra küldi a kormány a Seuso-kincseket. Az eddig a parlamentben kiállított műtárgyak többek között Kaposváron, Nyíregyházán és Kecseméten is megtekinthetőek lesznek, derült ki a hétfői Magyar Közlönyből. A kincsek utaztatása és védelme 300 millió forintjába fog kerülni az adófizetőknek. Csóti Csaba, a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezetének elnöke szerint a kormány a látványos kiállítással csak a hazai múzeumok rossz helyzetét akarja palástolni. Galavits Patrik interjúja.
Csóti Csaba elmondta még: nem azt nehezményezi, hogy a kormány hasonló kérdésekben nem tárgyal a szakszervezettel, hanem azt tartja aggályosnak, hogy más szakmai szervezetek véleményére sem kíváncsi. Hozzátette: a Seuso-kincsek helye eddig sem a parlamentben lett volna és hiányolja az érdemi párbeszédet a kormány és a muzeológus szakma között.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Kovács M. Veronika
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »