Bebizonyosodott, hogy Rogán hazudik az állítólagos zavargások lebegtetésével - Molnár - 2017.09.13
Hallgassa meg
Hiába próbálta megtudni az ellenzék, mit tud a kampányidőszakra tervezett állítólagos utcai zavargásokról Rogán Antal. A propagandaminiszter ugyanis nem jelent meg a nemzetbiztonsági bizottság tegnapi ülésén. A bizottság szocialista elnöke szerint bebizonyosodott, hogy Rogán állításai hamisak, a kormány pedig elvesztette legitimitását. Az LMP társelnöke nem hagyja annyiban az ügyet, és írásban próbál meg válaszokat kapni a propagandaminiszter vízióira. Részletek Hajdu Zsófia összeállításában.
A déli határkerítés lebontásán dolgozó háttérhatalmak eddig nem látott utcai zavargásokat szervezhetnek a választási kampány idejére – erről beszélt Rogán Antal szeptember elején az állami rádióban. Ezután több ellenzéki képviselő is kezdeményezte, hogy a nemzetbiztonsági bizottság hallgassa meg az ügyben a propagandaminisztert. Rogán Antal távolmaradásával az egész kormány legitimitása kérdőjeleződött meg – így reagált az bizottság mszp-s vezetője, Molnár Zsolt.

Bebizonyosodott, hogy Rogán Antalnak takargatni valója van – így látja az LMP társelnöke, Szél Bernadett, aki közölte: írásban kötelezi válaszadásra a népet provokáló fideszes politikust.

A fideszes Németh Szilárd az ülés után arról beszélt, hogy a feltételezett jövőbeli utcai zavargók között lehet például Schilling Árpád és Gulyás Márton.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Kovács Gabriella Anna
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »