Októberig kivárnak , addig nem lesz sztrájk a Tesconál - 2017.09.11
Októberig nem lesz sztrájk a Tesco-nál. Szeptember 25-ig ajánlott kompromisszumot a két szakszervezet. Abban maradtak, hogy a Tesco ekkorra elkészíti azt a programot, ami alapján mérni lehet az áruházak működését. Ebből kiderülhet az is, hol van létszámhiány.
A szakszervezetek továbbra is ragaszkodnak a 15 százalékos létszámemeléshez, de az áruházlánc jelentése alapján meg fogják vizsgálni, hogy az egyes áruházakban mekkora pluszlétszámra lehet szükség.
Volt már olyan áruház egyébként, ahol létszám, vagy óraszámnövelés történt, amit ugyan pozitívnak tartanak a szakszervezetek, de úgy vélik, ez így önmagában még kevés.

Az eddigi folyamatos elzárkózás után most végre lát esélyt a megállapodásra a Kereskedelmi Dolgozók Független szakszervezetének elnöke. Bubenkó Csaba a Klubrádiónak elmondta, a következő, október 2-i egyeztetésig nem terveznek újabb tiltakozó akciót. Hozzátette: a tárgyalások egyik fordulópontjának tartja, hogy most szerdán a Tesco közép-európai vezetővel is beszélhet majd a szakszervezet.

A Tesco csak annyit közölt a Klubrádióval, hogy továbbra is mindent megtesznek annak érdekében, hogy hosszú távon fenntartható megoldást találjanak a kollégák által jelzett problémákra.(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bálint Judit
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »