Rendkívüli állapotot hirdettek Charlottesville-ben - 2017.08.13
Rendkívüli állapotot hirdettek egy amerikai városban, Charlottesville-ben a szélsőjobboldal rendezvényén elszabadult erőszak miatt.

A virginai városban egy halottja és harminc sérültje van a zavargásoknak, amelyet az amerikai polgárháborúban a rabszolgatartó déliek csapatait vezető Robert E. Lee tábornok szobrának tervezett eltávolítása miatt hirdettek meg. Az állam kormányzója annyit üzent a fehér felsőbbrendűséget hirdető tüntetőknek, hogy menjenek haza. Donald Trump elnök csak általában ítélte el az erőszakot egy közleményben. Később beszédet mondott a zavargások kapcsán.


Közben lezuhant egy rendőrségi helikopter ugyanabban a térségben és a rajta utazó két rendőr meghalt – közölte a helyi rendőrség. A gép erdős területen zuhant le, egy ház közelében. A földön tartózkodók közül nem sérült meg senki. A baleset okát vizsgálják. Úgy tudni, hogy a helikopter személyzete a tüntetéseket figyelte.


Donald Trump elnök részvétét nyilvánította a gázolásban meghalt nő és a helikopterbalesetben meghalt két rendőr hozzátartozóinak.

(hvg.hu)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szakonyi Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »