Így lopta szét a Fidesz az országot - Staféta - 2017.07.17
Hallgassa meg
Az e heti staféta fő témája az, hogy a Fidesz holdudvara hány milliárdot tüntetett el hét év alatt. Az Együtt számítása szerint 12 ezer milliárd forintot tüntettek el. Hét év alatt ez egy magyar állampolgára lefordítva 1,2 millió forintot jelent fejenként. Szigetvári Viktor a párt Országos Politikai Tanács elnöke a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában elmondta, ez a szám még nem is tartalmazza a korrupt földárveréseken megszerzett állami földek értékét, valamint a trafik-mutyiban ellopott pénzeket. Hozzátette, az üzemszerű korrupció a kormányváltás után kezdődött és bár vannak szabályszerűen zajló közbeszerzések, egyes ügyletek még a jelenlegi alaptörvény szerint is törvénytelenek. Szigetvári Viktor pletykákra hivatkozva arról is beszélt, hogy Mészáros Lőrinc újabb megyei napilapok megvásárlását tervezi.
Az Együtt itt gyűjtötte össze az elmúlt hét év lopásait, kezdve azzal, hogy Kósa Lajos államcsőd közeli helyzetet vizionált, ezzel hatalmasat gyengítve a forinton. Az idővonal 2017 júliusáig tart, ahol a Fidesz oligarcháinak ügyeit olvashatják.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Göczey Zsuzsa
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »