Meghalt az a kislány, akit nyitott mellkassal vittek át egy másik kórházba - 2017.07.13
Hallgassa meg
Meghalt az a 13 éves kislány, akit a CT hiánya miatt nyitott mellkassal kellett átszállítani az Országos Kardiológiai Intézetből a Heim Pál Gyermekkórházba - mondta el a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában a kislány nagymamája. „Balog Zoltán minisztert embertelen miniszternek hívja mindenki és az Emberi Erőforrások Minisztériumát pedig Embertelen Minisztériumnak nevezzék el - üzente a nagymama és felszólította Balogot, hogy mondjon le lelkészi hivatásáról. Az MSZP és a DK Balog Zoltán lemondását követeli.
"Balog Zoltán azzal a vigyorral, ahogy közölte, hogy miért a másik kórházban volt CT, és nyitva viszik át a gyerekeket, az elképesztő volt” - hangsúlyozta a nagymama. Az asszony köszönetet mondott Pordán professzor csapatának, amelynek tagjai több évi külföldi kint tartózkodás után hazajöttek és 16 napon keresztül heroikus küzdelmet folytattak Lelle életéért. A nagymama tegnap azt hitte, hogy Orbán Viktor rendkívüli sajtótájékoztatóján majd azt jelenti be, hogy a Kardiológiai Intézet nemcsak CT-t kap, hanem MR-t is. „Ezzel szemben az eltolvajlott kincsekről beszélt. Nem mondta senki se még azt sem, hogy mi ezt nem vettük meg, csak bérbe vettük milliárdokért. Ez nincs. Magyarországra úgy kerül vissza, hogy nem a mienk. A gyerekek, akik élnek és akik nem élnek, azok a mieink. Azt, hogy Balog embertelen miniszter miért nem visz magával egy írni tudó embert? Miért nem kérdezi meg azokat az orvosokat, akik 16-17 órát, mert ennyi volt az első műtét a kicsimnek, állnak a műtő mellett, és miért nem írja föl a kockás papírra, hogy mi kell ahhoz, hogy ezek a csodálatos kis lények, a boldogok, a vidámak, a kedvesek még élni tudjanak. Mi kell hozzá? Mi kell ezeknek a...? Nem tudok mit mondani, mert most a gyásznak abban a fokozatában vagyok, amikor a harag, a düh, a tehetetlen düh van bennem. Tudnék arról beszélni, hogy mi minden lett volna fontos Lellének, az orvosainak, a többi kisgyereknek. Mennyire fontos a mosolyuk, ami megfizethetetlen. És ezekből nagyon-nagyon jó emberek tudnának válni. És akkor azt meri mondani, hogy miért, a másikban volt? Hát ennél cinikusabb... Őneki föl kellett volna állni a riport után és azt mondani, hogy bocsánatot kérek, én lelkész vagyok, és ez kiszaladt a számon” - mondta a gyászoló nagymama.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Hajdu Zsófia
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »