Dugóban araszolnak a villamospótlók a Nagykörúton, mert nincs buszsáv - 2017.06.19
Pótlóbusz jár a 4-es és a 6-os villamos helyett június 17. és 27. között a dél-budai végállomások és a Corvin-negyed M között, síncsere miatt. A problémát az jelenti, hogy nincs buszsáv, ezért hatalmas dugók alakulnak ki - írta az elmúlt két nap tapasztalataira hivatkozva a Közlekedő Tömeg. A Klubrádiónak nyilatkozó szakember is hiányolja a körúti buszsávot. Orosz Csaba okleveles építőmérnök a Klubrádiónak azt mondta, figyelmetlenség történt a tervezéskor. Árpási Bence interjúja.
A Közlekedő Tömeg Facebook oldalán azt írja, a BKK szétszabdalása ilyenkor mutatkozik meg. Korábban a közútfelügyelet és a forgalomszervezés egy cégben volt, most viszont a jobb kéz nem tudja, mit csinál a bal: a város legforgalmasabb felszíni járatát pótló buszok buszsáv nélkül, a dugóban állnak.

A helyzetet valamelyest enyhíti, hogy egy rövid szakaszon a villamossíneket használják a pótlóbuszok, ezzel együtt úgy látják, ez a megoldás így is méltatlan egy ilyen fontos vonalon.

(Klubrádió/Kép:Közlekedő Tömeg)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szénási Sándor
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »