Már jövő pénteken újratárgyalhatják a plakáttörvényt - 2017.06.17
Miután első körben nem sikerült átnyomni a plakáttörvényt, jövő pénteken lehet az a rendkívüli parlamenti ülés, amelyen ismét szavazásra bocsátják – értesült a Magyar Idők kormányzati forrásból.
Az Országgyűlés tavaszi ülésszaka már véget ért, de a kormány mindenképpen szeretné minél előbb elfogadtatni az új jogszabályt. A Fidesz a lex csicskának is nevezett törvényjavaslatban azt kezdeményezte, hogy választási kampányidőszakon kívül ne helyezhessenek ki plakátot se a pártok, se a kormány, ugyanis szerintük a burkolt pártfinanszírozás megakadályozásáról és az átlátható kampányfinanszírozás biztosításáról szóló javaslat kizárta volna azt a korrupciós veszélyt, amelyet szerintük a Jobbik plakátkampányával kapcsolatban látni. A szerdai plenáris ülésen a rendelkezés egyszerű többséget igénylő javaslatait elfogadták, ez azonban zavarossá tette a törvénytervezet szövegét, így Áder János köztársasági elnök megfontolásra visszaküldte azt a parlamentnek.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Rózsahegyi Gábor
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »