A nemzetbiztonsági bizottság elé kerül a Mogamed-ügy - 2017.04.21
Hallgassa meg
Szél Bernadett, az LMP társelnöke bejelentette, hogy a nemzetbiztonsági bizottság következő ülésén napirendre kéri Mogamed ügyét.
Mogamed, az a csecsen férfi, aki arra kérte a szovjet emlékmű megdobálása miatt elítélt Komáromy Gergelyt, hogy kérjen bocsánatot. Komáromy Gergely aktivista a Megbeszéljük című műsorunkban azt mondta, hogy Mogamed először egy felháborodott levelet írt neki, de a találkozójukon nem érezte magát veszélyben, sőt a csecsen férfi megígérte neki, hogy a jövőben nem esik bántódása.
Mogamed arról beszélt a youtube-ra feltöltött videón, hogy azért léptek akcióba, hogy elbeszélgessenek azzal az emberrel, aki "vandalizmust követett el a Nagy Honvédő Háború hőseinek emlékét őrző budapesti emlékművel szemben". Komáromy Gergely azt mondta, hogy Mogamed nem fenyegette meg őt, bár a beszélgetésük nem volt barátságos. Az aktivista egyébként bocsánatot kért. Csütörtökön az orosz külügyminisztérium kiadott egy közleményt, amelyben azt írták, hogy Moszkva arra számít, hogy a magyar hatóságok biztosítják a szovjet és orosz katonák magyarországi emlékműveinek sérthetetlenségét.
"A  vandálok neve ismert. Két helyi liberális aktivistáról van szó, akik kormányellenes állásponttól indíttatva, önreklámozásuk érdekében nem riadnak vissza semmilyen, még a legkegyetsértőbb módzserek alkalmazásától sem”- írta az orosz külügyminisztérium.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bódy Gergő
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »