Sorossal egyeztet Juncker a CEU-ról - 2017.04.21
Soros Györggyel tárgyal Brüsszelben az Európai Bizottság elnöke a magyarországi felsőoktatási intézményeket érintő új magyar szabályozásról a jövő héten, csütörtökön - jelentette be az uniós bizottság egyik szóvivője.
Mina Adreeva elmondta, hogy az Európai Parlament brüsszeli plenáris ülésén a magyarországi helyzettel foglalkozó vitáján az uniós bizottságot Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke képviseli. Az uniós bizottság várhatóan május elején mond majd véleményt a magyar nemzeti konzultációs kérdőívről. Margarítisz Szkínász, az Európai Bizottság vezető szóvivője pedig azt közölte, hogy Frans Timmermans alelnök két uniós biztos társaságában ugyancsak találkozik majd Soros Györggyel a jövő héten és megbeszélést folytat a magyar származású pénzügyi befektető által alapított Közép-európai Egyetmeről.
(MTI)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Berecz Anna
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »