Orbán személyesen felügyeli az új nemzeti stadiont - 2017.04.21
Hallgassa meg
Orbán Viktor személyesen felügyeli az új nemzeti stadion építésének állását. A magyar kormány ezzel az UEFA-nak akart garanciát adni, hogy időre kész lesz az új Puskás Stadion – hangsúlyozta Szabados Gábor a Klubrádió Esti Gyors című műsorában. A sportközgazdász arra is felhívta a figyelmet, hogy ha a kivitelezésnél bármilyen új probléma merülne fel, akkor sem lehet időbeli csúszás, így a költségek emelkednek majd.
A Magyar Közlönyből derült ki, hogy létrejött a Puskás Ferenc Stadion Időarányos Kivitelezését Nyomon Követő Bizottság. Ennek elnöke a miniszterelnök. Tagjai még Seszták Miklós fejlesztési miniszter, Fürjes Balázs kiemelt budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos és Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke - írja a portál. Az új aréna átadását 2019 szeptemberére tervezik és novemberben már próbameccset is játszanának benne,. A Puskás Stadionban 2020-ban EB csoportmérkőzéseket és egy nyolcaddöntőt is rendeznek, de a kivitelezés csúszása miatt már többször kellett magyarázkodnia Csányi Sándor MLSZ elnöknek.
(444.hu, Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szakonyi Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »