Tépi egymást az MSZP és a DK - 2017.03.20
Hallgassa meg
Hallgassa meg
A hatvani kastélyátadási-ügy után most egy MNB alapítványtól kapott megbízás mögött sejt MSZP-Fidesz kollaborációt a Demokratikus Koalíció. A szocialisták ugyanakkor úgy látják, az utóbbi pár nap támadásai alapján úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc pártja nem a Fideszre, hanem az MSZP-re tekint ellenségként.
A Demokratikus Koalíció szerint az egész baloldali ellenzék esélyét gyengíti, hogy sajtóhírek szerint egy az MSZP-s Puch László üzleti köréhez tartozó cég 42 millió forintot kapott az egyik Matolcsy-alapítványtól. Gréczy Zsolt, a párt szóvivője a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában azt mondta, úgy tűnik, a hatvani kastélyügy után most egy újabb MSZP-hez fűződő incidens miatt romlik az ellenzék hitele.


Az MSZP szóvivője szerint a pártnak semmi köze az MNB-alapítványtól kapott megbízáshoz, a DK Habony-émédiához hasonló feltételezései pedig rosszindulatra utalnak. Nyakó István szintén a Reggeli gyorsban beszélt erről. A szocialista politikus hozzátette, igazából más ügyek mentén van ellentét a két párt között, például Gyurcsány Ferenc személye miatt.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Józsa Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »