Abszurd kitétel a lex Heinekenben - 2017.03.20
Hallgassa meg
Ha a lex Heinekent végrehajtják és arra kényszerítik a céget, hogy levegye a Magyarországon forgalmazott sörösüvegekről a vörös csillagot, akkor elképzelhető, hogy több milliárdos kártérítést söpörhet be a cég, ha európai bírósághoz fordul. Ezt Sándor Zsuzsa volt bíró mondta a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában.
Sándor Zsuzsa arra hívta fel a figyelmet, hogy a vörös csillag nem csak önkényuralmi jelkép. Sokkal régebben használják, teljesen más összefüggésben, így például a Heineken 1889 óta teszi üvegeire, mikor a kommunizmus még meg sem született. 

Sándor Zsuzsa erőltetettnek tarja a kormány tervét, mely szerinte egy védjegyvita, és abszurdnak tartja, hogy ennek nyomán megint a Büntető Törvénykönyvet akarják módosítani.

Hozzátette, ebben a Btk.- módosításban teljes abszurdum az is, hogy a kormány egyedi határozatában felmentést adhat a törvényi tilalom alól vagyis megint lesznek kivételek. Ez kettős mérce.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Pályi Márk
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »