266 ezer aláírás jött össze a népszavazásra - 2017.02.17
A szükséges 138 ezernél jóval több, 266 151 aláírást adott le a választási irodán a Momentum Mozgalom, így szinte biztossá vált, hogy ki kell írni a népszavazást a budapesti olimpia rendezéséről. A kezdeményezők vezetője, Fekete-Győr András azt üzente a Fidesznek: ezek után gyávaság lenne visszavonni a pályázatot népszavazás nélkül.
Lejárt a gyűjtésre rendelkezésre álló 30 napos határidő, a Momentum Mozgalom így péntek délután leadta a Fővárosi Választási Irodán az összes aláírást az olimpiai népszavazás kiírásáért. Fekete-Győr András azt mondta a gyűjtésről, hogy a budapesti demokrácia történetének egyik legfelemelőbb időszaka volt.

A Momentum Mozgalom elnöke szerint gyávaság és árulás lenne, ha még a népszavazás előtt visszavonnák a pályázatot, ráadásul elárulnák azt a több százezer embert, aki támogatja az olimpiarendezést.

Fekete-Győr hozzátette: a következő hetekben országjárásra indulnak, aminek keretében az összes megyeszékhelyre ellátogatnak. Céljuk, hogy párbeszédeket generáljanak, és politikai nézetektől független megoldásokat találjanak a helyi szinten felmerülő problémákra.

(Index/Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Ámon Betti
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »