Túl sokat akarnak az FKF-dolgozók - Tarlós - 2017.02.17
Hallgassa meg
Hallgassa meg
Csak a taxisokat heccelik azok az információk, amelyek az elektromos autóra vonatkozó kötelező cseréről szólnak- véli a főpolgármester. Tarlós István azt mondta, hogy rövid időtávon belül, 2020- vagy 2023 –as határidőre nem terveznek ilyet. A kérdés nincs napirenden- hangoztatta a városvezető.
Mai tájékoztatóján a városvezető beszélt arról is, hogy túlzottnak tartja a fővárosi közterület fenntartó dolgozóinak bérkövetelését. A főpolgármester a szokásos pénteki tájékoztatóján arra utalt, hogy miközben az állami cégek munkavállalóinak három év alatt ígérnek 30 százalékos emelést, addig az FKF szakszervezeténél egyetlen év alatt, még ennél is nagyobb mértékű bérfejlesztést szeretnének, ráadásul szinte hétről-hétre növekvő számokkal találkozik. A fővárosi szemétszállítással foglalkozó cég munkavállalói munkabeszüntetéssel fenyegetnek, arra az esetre, ha nem emelik a fizetésüket. Tarlós István megjegyezte, a cég anyagi helyzete miatt irreális a szakszervezet követelése.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Csákvári Géza
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »