Tarlós elébe menne a népszavazásnak - 2017.02.17
Hallgassa meg
Hallgassa meg
Ha lesz népszavazás, vagy ha lesz elég aláírás, lehet, vissza kell vonni az olimpiai pályázatot - ezt mondta ma a főpolgármester. Mint mondta, saját hatáskörben dönthet erről, erről erősen el fog gondolkodni. Tarlós István hozzátette, hogy a most népszavazást követelőknek korábban kellett volna az aláírásgyűjtést megkezdeni.
Tarlós István azt mondta, fel se merült, hogy akik ma népszavazást akarnak, azok korábban is akartak volna. Néhány éve az országos politika mellszélességgel állt a politika mellett, de most az ellenzék kihátrált valamiért. Ez a főpolgármester szerint árulás az ellenzéki pártok részéről.

A Publicus Intézet friss felmérése szerint a markáns többség már nem akar olimpiát. A teljes lakosság 76 százaléka fordítaná más célokra a játékok árát. Ebben a kérdésben így létre is jött a nemzeti egység: kormánypártiak, szocialisták, jobbikosok bizonytalanok egyaránt az egészségügyi ellátórendszert tennék rendbe az "olimpiai pénzekből", a válaszadók 65 százaléka legalábbis erre voksolt. 

Még a Fidesz szimpatizánsok 55 százaléka szerint is nagyon sokba kerülne az olimpia. A Budapestiek többsége legalább a döntés jogát megtartaná magának - olvasható a Népszavában.

Valamennyi ellenzéki szavazót és a bizonytalanokat is elérte az ellenkampány, egyebek mellett ennek a hatására az emberek jóval többet tudtak meg az olimpiarendezés kockázatairól – tette hozzá a felmérést végző intézet vezetője, Pulai András a Klubrádiónak nyilatkozva.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Berecz Anna
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »