Ne próbálja a Legfőbb Ügyészég saját árulását jogszabályokra fogni - Együtt - 2017.02.17
Az Együtt elfogadhatatlannak tartja, hogy a Legfőbb Ügyészség jogszabályokra hivatkozva próbálja mentegetni egyes MTVA vezetők lehallgatását. Ebből is látszik, hogy ameddig Polt Péter a legfőbb ügyész, addig Magyarországon nem lehet igazságszolgáltatásról beszélni.
Tavaly márciusban lehallgatóberendezést találtak egyes MTVA vezetők irodájában. A botrány kapcsán egy friss körlevélben a Legfőbb Ügyészség azt képviselte, hogy nem törvénysértés munkahelyi irodákban lehallgatni.
Az Együtt felháborítónak tartja a Legfőbb Ügyészség gyáva hozzáállását. Hazug módon, a titkos és törvénytelen lehallgatást mentegetve, a saját árulásukat fogják a jogszabályra.

Mára szerintük teljesen egyértelművé vált, hogy Polt Péter legfőbb ügyész nem a bűnt üldözi, hanem a fideszes bűnözőket védi. Amíg Polt Péter a legfőbb ügyész, addig Magyarországon nem lehet igazságszolgáltatásról beszélni. Az Együtt kormányváltás után Polt Pétert is elszámoltatja.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Sugár Ágnes
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »