Pénzszórás lenne az olimpia - Momentum Mozgalom - 2017.01.12
Hallgassa meg
Elég felkészültek a budapesti olimpiáról szóló népszavazás kiírásához szükséges aláírások összegyűjtéséhez - mondta a Klubrádió Reggeli Gyors című műsorában a referendumot kezdeményező Fekete-Győr András.

"Ha kiírják a népszavazást, igennel kell majd szavaznia azoknak, akik nem akarják, hogy a főváros pályázzon a 2024-es olimpia megrendezésére."  - mondta a mozgalom vezetője.

A Momentum Mozgalom elnöke szerint pénzszórás lenne a világverseny megrendezése és más területekre kell összpontosítani. "Az öt olimpia karika helyett öt olyan területe van a magyar társadalomnak, amire mindenképpen koncentrálni kell, ahelyett hogy Budapest hedonizáljon 2024-ben, ez pedig az oktatás, az egészségügy, a lakhatás, a megélhetés és az infrastruktúra." - tette hozzá.

Fekete-Győr András azt is elmondta, a népszavazási kampány mellett a mozgalmat is fejleszteni fogják, és "ha lesz rá lehetőségünk, jelöltjeink elindulnak a 2018-as választáson." 

A mozgalom Nolimpia honlapja elérhető itt.

(Klubrádió)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szunyogh Szabolcs
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »