Azonosították a Donald Trumpról szóló kompromittáló értesüléseket összeállító brit hírszerzőt - 2017.01.12
Hallgassa meg
Elismerte Donald Trump, hogy Oroszország állt az elnökválasztási kampány idején végrehajtott számítógépes támadások mögött, de azt állítja semmi köze az oroszokhoz.

A hivatalba lépő amerikai elnök egyúttal tagadta a 35 oldalas kiszivárogtatott hírszerzési anyagban foglaltakat, amelyben a hírek alapján róla szóló kompromittáló adatok lehetnek. A Republikánus politikus szerint soha nem lett volna szabad nyilvánosságra hozni a róla megjelent megalapozatlan állításokat.

Kitért arra is, rá nem vonatkoznak az összeférhetetlenség szabályai, a napokban mégis visszautasított egy 2 milliárdos dubai üzletet.

Közben azonosították a Donald Trumpról szóló kompromittáló értesüléseket összeállító egykori brit hírszerzőt. Információk szerint a 35 oldalas jelentést Christopher Steele, a Secret Intelligence Service - közismert nevén az MI6 - egykori alkalmazottja készítette. Az 52 éves egykori hírszerző egyes értesülések szerint elmenekült angliai otthonából.


(Csernyánszky Judit/Klubrádió)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szunyogh Szabolcs
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »