Szanyi nekiment Botkának - előbb darab legyen, aztán jöhet a főszereplő - 2017.01.12
Hallgassa meg
Felelőtlenség jelen pillanatban államfőjelöltet állítani az ellenzéki pártoknak, Botka László miniszterelnök-jelöltségéért pedig nem nagyon vagyok oda – jelentette ki az MSZP európai parlamenti képviselője az állami rádióban. Szanyi Tibor a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában ennek kapcsán azt mondta, ebben a pártban az rend, hogy a kongresszus jelöli, akár az államfőjelöltet, akár a kormányfőjelöltet. Vagyis ha médiafelületeken intézik ezt anélkül, hogy a párton belül ezt egyeztették volna, az neki nem jön be - mondta. Szanyi Tibor szerint be lehet jelentkezni miniszterelnök-jelöltnek, de ő először látni akarja a programot, ami egyelőre nincsen.
A programot meg kell tudni védeni a lehetséges szövetségesekkel szemben is, akikre esetleg együtt mennek a választásokra. Ha kész a darab, akkor kell főszereplőt választani – hangoztatta.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Arató András
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »