Elkezdődött Hadházy Ákos karaktergyilkolása - 2017.01.11
Hallgassa meg
Hadházy Ákos politizálásával csak a saját családja korrupciós ügyeiről akarja elterelni a figyelmet, ezt írta a Ripost. A lap szerint az LMP társelnökének, egyben antikorrupciós szóvivőjének nemcsak édesapja, hanem édesanyja is részt vesz a földszerző akciókban.

Hadházy Ákos, az LMP társelnöke a Klubrádió reggeli műsorában úgy reagált, már várta a támadást. „Egy picit zavart, hogy a Vonát azt kijelölik ellenségnek, én meg, aki szerintem sokkal többet tettem ellenük, nem számítok.” - tette hozzá.

A politikus kifejtette: „A támadás azt jelzi, hogy igenis zavarja a kormánypártok köreit, amit én csinálok, és az emberek egyre inkább tudatában vannak annak a korrupciós nyomásnak, annak a korrupciós mennyiségnek, ami itt ma megy az országban.”

Hadházy Ákos elmondta, a „Földet a gazdáknak!” program egy gazemberség, az pedig, hogy családtagjai részt vettek volna ebben a programban, egyszerűen hazugság, ezért pert fog indítani a rágalmak ellen.

(Klubrádió)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Gálvölgyi János
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »