Dávid Ferenc nem érti, mit akar a KDNP - 2016.10.26
Hallgassa meg
Hallgassa meg
A VOSZ elnöke érthetetlennek tartja a KDNP javaslatát, hiszen a két legnagyobb szakszervezettel már aláírtak egy javaslatot a vasárnapi munkavégzés szabályairól.
Dávid Ferenc azt monda, azt nem bánják, ha a KDNP ezt a javaslatot szeretné törvényerőre emelni, a maximum nyolcórás munkavégzést viszont nem támogatják. 

A kereskedelmi dolgozók örülnének a két szabad vasárnapnak, de a pótlékokban is jó lenne megegyezni, nem tesz jót, hogy ha a kormány közelében össze-vissza beszélnek – így reagált a KDNP javaslatára a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete.

Sáling József szerint, ha a cégek nem tudják, milyen új szabályozásra kell készülniük, az rossz irányba befolyásolhatja a bértárgyalásokat. 

Havi két szabad vasárnapot és a hét utolsó napján legfeljebb napi nyolcórás munkavégzést írna elő az a törvénymódosító javaslat, amelyet a KDNP az év végéig a parlament elé terjeszt, írja a Magyar Idők.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Korpás Krisztina
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »