Már kellett volna tárgyalni a vasárnapi bérpótlékról - Sáling József - 2016.08.10
Hallgassa meg
A stikában kitalált szabályozás és a multinacionális cégek fenyítése csak fokozza a zavart és a dolgozóknak árt - ezt Sáling József, a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének elnöke mondta a Klubrádióban.
Korábban Szatmáry Kristóf a miniszterelnökség kereskedelempolitikáért felelős miniszteri biztosa majd Kósa Lajos a Fidesz frakcióvezetője beszélt arról, hogy szeptemberben változtatna a kiskereskedelmi munkavégzésre vonatkozó szabályozáson a kormány, szigorítanák a vasárnapi és szombati munkára vonatkozó szabályokat is és erről tárgyalnak az érdekképviseletekkel is, de Sáling József szerint őket nem értesítették arról, hogy milyen változtatásokat terveznek. A szakszervezeti vezető még nyáron kellett volna a vasárnapi bérpótlékról és pihenőnapokról tárgyalni, de Varga Mihály, Nemzetgazdasági miniszter egy hónapja még azt mondta, hogy korai erről beszélni.

(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Pálinkás Szűts Róbert
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »