A szemünket rajtatok tartjuk,üzeni a Klik - Galló Istvánné - 2016.07.07
Hallgassa meg
Valódi értelme nincsen, viszont súlyos üzenetet jelent az intézményvezetők és helyetteseik számára, hogy vagyonnyilatkozat tételre kötelezi őket a Klik – erről a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke beszélt a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában.
Galló Istváné szerint mivel az iskolák vezetőinek nincsen gazdálkodási jogosultságuk – tehát nem kezelnek közpénzt - , ezért teljesen felesleges tőlük vagyonnyilatkozatot kérni.
Ráadásul a Klik nem készítette el időben a bevallás eljárási rendjére vonatkozó szabályzatot, és törvényellenes határidővel kérte be a nyilatkozatokat, hiszen a törvényben meghatározott 30 nap helyett 2-3 nappal a határidő előtt figyelmeztette az érintetteket.

Galló Istvánné hozzátette, minden érintett intézményvezetőnek és intézményvezető helyettesnek azt javasolják, hogy töltsék ki a nyilatkozatot, különben súlyos munkajogi következményekkel kell számolniuk.

A Pedagógusok Szakszervezetének elnöke a Magyar Idők azon értesülésére is reagált, miszerint a Klebersberg Intézményfenntartó Központ korábbi adóssága nagy részét kifizette. Ennek kapcsán Galló Istvánné azt mondta, a Klik legalább 35 millió forinttal tartozik a szakszervezetnek.

Hallgassa meg a teljes beszélgetést!

(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Selmeci János
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »