200 dolgozót érint a Déli pályaudvar bezárása, de mi lesz velük? - 2016.03.12
Nem tart elbocsátásoktól a Déli pályaudvar bezárása miatt a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének elnöke. Halasi Zoltán minderről a Klubrádiónak azt mondta, hogy nagyjából 200 munkavállalót érintene a lépés. Hozzátette, az érdekképviseletet erről hivatalosan nem keresték meg és a sajtóból tájékozódnak.
Halasi Zoltán azt mondta, amikor a déli pályaudvart lezárták az alagút beomlása miatt és át kellett helyezni Kelenföldre a forgalmat , azt csak úgy tudták megoldani, hogy sok vonat közlekedését lemondták, szüneteltették az idő alatt, hiszen a pályaudvar nem volt képes fogadni a vonatokat. A Déli pályaudvaron dolgozó munkavállalók a Keleti pályaudvaron dolgoztak ez idő alatt, hogy ez a helyzet valahogy kezelhető legyen. Halasi Zoltán úgy gondolja, hogy a mostani helyzet nem jelent majd munkaerő felesleget. Hozzátette: a kelenföldi pályaudvaron nagyon komoly fejlesztéseket kell végrehajtani, hogy a Déli pályaudvar forgalmát el tudja látni, ráadásul úgy, hogy nem olyan régen bontottak el ott vágányokat azért, hogy P+R parkolókat építsenek, így a pályaudvar kapacitása nemhogy bővült volna, de még szűkült is.(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Timár Ágnes
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »