200 dolgozót érint a Déli pályaudvar bezárása, de mi lesz velük? - 2016.03.12
Nem tart elbocsátásoktól a Déli pályaudvar bezárása miatt a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének elnöke. Halasi Zoltán minderről a Klubrádiónak azt mondta, hogy nagyjából 200 munkavállalót érintene a lépés. Hozzátette, az érdekképviseletet erről hivatalosan nem keresték meg és a sajtóból tájékozódnak.
Halasi Zoltán azt mondta, amikor a déli pályaudvart lezárták az alagút beomlása miatt és át kellett helyezni Kelenföldre a forgalmat , azt csak úgy tudták megoldani, hogy sok vonat közlekedését lemondták, szüneteltették az idő alatt, hiszen a pályaudvar nem volt képes fogadni a vonatokat. A Déli pályaudvaron dolgozó munkavállalók a Keleti pályaudvaron dolgoztak ez idő alatt, hogy ez a helyzet valahogy kezelhető legyen. Halasi Zoltán úgy gondolja, hogy a mostani helyzet nem jelent majd munkaerő felesleget. Hozzátette: a kelenföldi pályaudvaron nagyon komoly fejlesztéseket kell végrehajtani, hogy a Déli pályaudvar forgalmát el tudja látni, ráadásul úgy, hogy nem olyan régen bontottak el ott vágányokat azért, hogy P+R parkolókat építsenek, így a pályaudvar kapacitása nemhogy bővült volna, de még szűkült is.(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Kárpáti Iván
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Egy ködös, holdtalan éjjel sötét kaftánba bújtatott, borostás férfiak gyülekeztek egy csatornafedél fölött, valahol az amerikai nagykövetség melletti utcában »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »