Elébe ment a mocskolódásnak Pukli István - 2016.02.29
Családi hátteréről beszélt a Klubrádió Szabad sáv című műsorában a Teleki Blanka Gimnázium igazgatója. Pukli István egyebek között elmondta, hogy nagyapja ávós volt, a bátyja pedig börtönben ül. Mint mondta, azért közli most ezeket, mert nem akarja, hogy a kormányközeli sajtó hozza nyilvánosságra.
Megfogalmazása szerint nagyapja kemény dolgokban vett részt az ötvenes években, de résztelekbe nem bocsátkozott. Pukli István a bátyjáról is beszélt. Elmondta, hogy testvére jelenleg is börtönben van, egy kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt ül.
A tanári ellenállás vezéralakja azt mondta, hogy azért közli ezeket a nyilvánossággal, mert már így is lejárató kampány indult ellene. Emlékeztetett, hogy a Tények című hírműsorban Zuschlag Jánost nyilatkoztatták vele kapcsolatban, aki régi harcostársnak nevezte őt. (Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szegő János
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »