Igazgatójukért tüntettek a Teleki diákjai - 2016.02.19
Hatalmas rendőri készültség mellett tartottak szimpátiatüntetést a budapesti Teleki Blanka Gimnázium diákjai. Mintegy 20 percig tartott a demonstráció. Az igazgatót a diákok szerint megpróbálják lejáratni. A tüntetésen több százan vettek részt. A zuglói gimnázium az elsők között csatlakozott a miskolciak kezdeményezéséhez, sőt a tantestület nyílt levelében tette közzé követeléseit.
A magyar közoktatás további lerombolása ellen, illetve annak új alapokra helyezéséért emelték fel hangjukat a tanárok, akiket emiatt már korábban támadtak. A demonstráción felolvasták Pilcz Olivér levelét, aki megköszönte Pukli Istvánnak, hogy az elsők között csatlakozott a miskolciak felhívásához. Elképesztő összefogás valósult meg ma az országban, nagyon sok iskolában tüntettek ma kockás ingben a diákok - mondta a Tanítanék Mozgalom szónoka a rendezvényen. Kálovics Enikő, a demonstráció szervezője szerint elfogadhatatlan, hogy nyomást gyakoroltak az iskola igazgatójára, akit arra utasítottak, hogy alig pár óra alatt küldjön be fontos iratokat a Klebelsberg Intézményfenntartó Központhoz. Arra kérte a szülőket, hogy február 29-én ne engedjék iskolába a gyerekeiket. A rendezvény végén egy perces néma csenddel fejezték ki tiszteletüket Pukli István igazgató előtt. (Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bencsik Gyula
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »