Már az elején megmondtuk, hogy nem jó ötlet a Klik - Mendrey - 2015.08.12
Hallgassa meg
Tárgyal a Klebersberg Intézményfenntartó Központ a gázszolgáltatókkal, hogy 4,6 milliárdos tartozás ellenére továbbra is lehessen fűteni és főzni az iskolákban. Mendrey László, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában elmondta, hogy ez főleg a Klik-et létrehozó döntéshozók felelőssége, hiszen a szervezet alulfinanszírozott, miközben az önkormányzatoktól nagyobb mértékben vonnak el forrásokat.
A szakszervezeti vezető szerint bár iskolákat nem fognak lekapcsolni a szolgáltatók a rendszerről, de a folyamatos válsághelyzetet a finanszírozás átalakításával, és vegyessé tételével lehetne megoldani.

Az Magyar Államkincstár adatai szerint a Klik adóssága májusban 11,9 milliárd, júniusban 9,6 milliárd forint volt. A kincstár a portál kérdésére közölte, hogy ebből 4,6 milliárd a közüzemi tartozások összege, 2,3 milliárd hatvan napon túli tartozás.

A Klik a többi adósságról szólva ezt írta: „Az áruszállítás keretébe tartozó kötelezettség kifizetése folyamatos. (Az áruszállítás kategóriába a közüzemi szolgáltatásokon kívül minden olyan termékértékesítés, szolgáltatás, számlaköteles tevékenység beletartozik, amelynek teljesítője nem állami szerv.)”
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Fon Gabi
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »