Gazemberség az állami földek privatizációja - MSZP - 2015.07.15
Az MSZP gazemberségnek és lopásnak tartja, hogy a kormány az állami földek privatizációjára készül. Gőgös Zoltán, a szocialisták elnökhelyettese fogalmazott így.


A politikus szerint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) feltehetően azért állt elő az állami földek értékesítésének javaslatával, mert rájöttek, egy esetleges kormányváltás után elvesztenék földbérletüket az arra az elmúlt években, alkalmatlanul kiválasztottak.

Az MSZP szerint ezért most "nemes egyszerűséggel el fogják lopni ezt az ötezer milliárd forintos állami vagyont", amely egyben szinte az utolsó értékesíthető vagyoneleme az államnak - mondta Gőgös Zoltán, majd hozzátette, a jegybank feltehetően nagyon hosszú távú hitelekkel segíti majd az egyébként arra méltatlan személyek földvásárlását.

Beke Károly, a szocialisták elnökségi tagja hangsúlyozta, pártja hatalomra kerülése esetén a jövő generációinak érdekében visszaszerzi az államnak a jogtalanul szerzett földtulajdonokat.

Gőgös Zoltán a fentiek mellett kitért arra is, hogy az alkatrészraktárakra is kiterjedő kötelező vasárnapi zárva tartás a mezőgazdasági betakarítást is hátráltatja, és akár napi ötmillió forintos kárt is okozhat.
(MTI)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Korpás Krisztina
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »